neděle 4. ledna 2009

POWEREX MH-C9000


Do domácnosti přibylo pár zařízení, která jsou napájena tužkovými bateriemi či akumulátory. A tak nezbylo, než pořídit kvalitní zařízení, které by nejen plnilo funkci nabíječky, ale umělo i akumulátory udržovat. Ze široké škály zařízení jsem si vybral v listopadu 2008 POWEREX MH-C9000, které splňuje moje podmínky. Nabízí ho třeba tady.

4 komentáře:

  1. Dobry den..

    Vazne uvazuji nad koupi teto nabijecky. Mohl byste mi, moc prosim, napsat par postrehu z jejiho pouzivani, pripadne (ne)doporucit? Prosim na email avreg@centrum.cz. Dekuji, Peterka.

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za dotaz. Odpověď posílám na uvedený E-mail.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Rosto. V patek mi nabijecka prisla postou a vcera jsem dal formovat sve 4 nejstarsi baterie, ktere uz jsou uplne v riti, tak jsem zvedav co s nima udela. Jinak po dukladnem prostudovani navodu jsem z ni docela nadsenej, snad me nezklame. Mej se. Lukas (LuLuk)

    OdpovědětVymazat
  4. Zdravím, hledám kvalitní nabíječku pro nimh články do mého fotoaparátu, plánuji také koupi nějakých nových článků nimh s malým samovybíjením (eneloop či podobné od GP či panasonicu apod.) a váhám mezi touto nabíječkou a Voltcraft IPC-1. Mohu se zeptat na Váš názor? S pozdravem Ondřej Ulman
    Ondrej.Ulman@email.cz

    OdpovědětVymazat